Onderhoud verhardingen

Miljoenen mensen verplaatsen zich dagelijks over de Nederlandse wegen om zo snel en veilig mogelijk op hun locatie te arriveren. Het is daarom belangrijk dat deze verhardingen schoon en veilig zijn. Met ons uitgebreide materieel kunnen wij hier een grote rol in spelen. Door het verwijderen van (groen)afval en het onkruid vrij houden van wegen wordt gladheid voorkomen en zien de straten er weer netjes uit. Zo kan iedereen zich veilig van A naar B verplaatsen.

Vegen

Het schoonvegen van wegen, straten en pleinen is belangrijk om de openbare ruimte netjes en veilig te houden. Zwerfafval tast het milieu aan en geeft daarnaast een onverzorgd beeld. Maar ook natuurlijk afval zoals takken en blad moet opgeruimd worden. Wij beschikken over het geschikte materieel om zo efficiënt en milieubewust mogelijk (groen) afval op te ruimen. Zodat u van een schone omgeving kunt genieten.

 

.

Onkruid beheersen

Een onkruidvrije bestrating geeft een nette opgeruimde uitstraling aan een buurt of straat. Daarnaast is de kans op gladheid lager, wat de straat veiliger maakt. Wij beschikken over borstelmachines en hetelucht machines die het onkruid op een milieuvriendelijke manier uit de bestrating verwijderen. Wij maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Zo is de bestrating veiliger en schoner zonder dat het een nadelig effect heeft op het milieu en de omgeving.

 

.

Blad zuigen

Blad zuigen is belangrijk omdat het de uitstraling van de omgeving verbetert, het bijdraagt aan de gezondheid van de planten en het gazon maar ook om gladheid tegen te gaan. Daarom is het belangrijk om bladeren effectief te verwijderen. Wij beschikken over materieel dat efficiënt te werk gaat en in grote getalen blad kan ruimen. Zo is het blad zo snel mogelijk verdwenen en worden onveilige situaties voorkomen.

 

.

Kolken reinigen

Na een heftige regenbui ontstaan er wel eens grote plassen op bestratingen. Dit kan ongelukken veroorzaken door gladheid of aquaplaning. Dit ontstaat vaak omdat het water niet goed afgevoerd kan worden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de kolken te reinigen.

Een kolk zorgt er voor dat (regen)water naar het riool stroomt. De kolk kan verstopt raken door zand, bladeren en zwerfvuil. Om te voorkomen dat de kolk verstopt raakt en niet meer vrij het water kan afvoeren dienen kolken periodiek gereinigd te worden. Wij beschikken over het juiste materieel om alle soorten kolken te bereiken en te reinigen.

 

.

Wegmeubilair

De belangrijkste informatiebron voor de weggebruikers langs de weg zijn de verkeersborden. Verkeersdeelnemers worden gewaarschuwd voor mogelijke gevaren en geïnformeerd over voorrangsregels en de toegestane snelheid. Voor de veiligheid van weggebruikers is het erg belangrijk dat de borden schoon en goed leesbaar zijn.

Wij wassen deze borden met machines die het vuil en stof van verkeersborden afspoelen met behulp van water onder hogedruk. Deze machines zijn ontworpen om gemakkelijk op verschillende soorten oppervlakken te werken, zoals; aluminium, staal en plastic, en kunnen op een snelle en effectieve manier alle oppervlakken reinigen. Dankzij deze efficiënte werkwijze zorgen wij dat alle borden weer goed leesbaar zijn en dat de werkzaamheden nauwelijks hinder of onveilige situaties opleveren.

.

Verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen worden toegepast om het verkeer zo effectief en veilig mogelijk door te laten stromen. Bij alle werkzaamheden aan, op of naast de weg zijn verkeersmaatregelen uiterst belangrijk, voor zowel de veiligheid van de wegwerkers als voor de veiligheid van de weggebruikers. Onze vakmensen beschikken over certificaten zoals ‘veilig werken langs de weg’ en ‘basiskennis verkeersmaatregelen’ om de maatregelen zo goed en veilig mogelijk toe te passen. Wij zijn in staat om alle verkeersmaatregelen in eigen beheer uit te voeren.

 

.