Groenonderhoud

Wij bieden een totaalpakket aan werkzaamheden in de buitenruimte waardoor wij opdrachtgevers zo veel mogelijk kunnen ontzorgen. Het groenonderhoud wordt veilig, schoon en op ecologisch verantwoorde wijze uitgevoerd.

Ecologisch maaien

Onze aanpak stimuleert de biodiversiteit binnen uw areaal. Dit doen wij door op de juiste momenten te maaien, de dieren en insecten te sparen, het maaisel op te ruimen en vervolgens te verwerken tot compost of bokashi. Door het toepassen van het juiste materieel en werkwijze is de impact op de omgeving zo klein mogelijk.

Wij zijn Kleurkeur gecertificeerd en wij doen er alles aan om een positieve bijdrage te leveren binnen de gebieden waar wij werken.

.

Gazons

Het maaien van gras is van belang om verwildering tegen te gaan. Het voorkomt dat onkruid en invasieve soorten de overhand kunnen krijgen. Ook wordt er gemaaid voor het gebruik van de grasvelden en gazons. Zo zijn er gazons die vooral bedoeld zijn voor mensen om te spelen of te picknicken. Ook zijn er grasvelden waarbij juist de natuur de hoofdrol speelt.

Voor alle verschillende situaties is het van belang dat de juiste kennis en materieel toegepast wordt. Om efficiënt, nauwkeurig en productief te werken, beschikken wij over meerdere typen gazonmaaiers. Wij hebben met onze jarenlange ervaring de vereisten in huis. Dankzij ons personeel en uitgebreide materieel ontzorgen wij al jarenlang opdrachtgevers bij het maaien van grasvelden en gazons.

.

Bermen

Het maaien van bermen is belangrijk. Het vermindert de hoeveelheid onkruid en helpt bij het beheersen van vegetatie die gevaarlijk kan zijn voor de bestuurder. Het maaien van de bermen is niet alleen ecologisch een goed idee, het helpt ook om het aantal ongevallen en het zwerfvuil in de berm te verminderen. Wij maaien bermen op allerlei verschillende manieren.

Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met het leefgebied van planten en dieren. Zo zijn wij Kleurkeur gecertificeerd en beschikken wij over veel kennis betreft het ecologisch maaien. Wij vinden het belangrijk om in positieve zin bij te dragen aan de biodiversiteit van de bermen. Wij denken dan ook graag mee om uw areaal op een duurzame wijze netjes te onderhouden.

Plantsoenen

In de plantsoenen groeit ook onkruid tussen de beplantingen. Dit onkruid verwijderen wij door te schoffelen. Ook kunnen wij het onkruid tussen beplanting drastisch verminderen door te mulchen. Wij strooien dan bijvoorbeeld houtsnippers, die zijn overgebleven van het snoeiwerk, tussen de beplanting. Dit verbetert de bodemstructuur en zorgt er voor dat er minder onkruid groeit. Dankzij deze circulaire oplossing staat de beplanting er netjes bij en bevorderd het ook nog eens de bodemkwaliteit.

 

.

Hagen

Een gezonde, goed onderhouden, heg is niet alleen mooi om naar te kijken maar dient ook als belangrijke omheining. Wij hechten veel waarde aan een professionele en zorgvuldige aanpak als het gaat om het snoeien van hagen. We begrijpen hoe belangrijk het is om mooie, gezonde en goed onderhouden hagen in beheer te hebben en daarom gebruiken we alleen de beste technieken en materieel om het gewenste resultaat te bereiken. Zodat uw areaal er netjes bij staat.

 

.